Site menu:

The Masters Touch

The Master Touch is gebaseerd op de eeuwen-oude voet en hand reflexologie.

Volgens oud Indiase geneeskunst staan alle organen en lichaamsdelen in verbinding met onder andere plaatsen onder de voetzool en de handpalmen. Deze zijn als een spiegel van het lichaam.

Volgens de reflexologie vinden ziektes hun oorzaak in energieblokkades in het lichaam.

The Master Touch heeft als doel een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam, waarbij het zich specifiek richt op drukpunten in de voet en op de handpalm, zodat de doorbloeding verbetert, specifieke zenuwbanen worden gestimuleerd en organen worden geactiveerd met als gevolg een helende werking op het hele lichaam en vermindering van spanningen.

Ondanks dat een behandeling sterk ontspannend werkt heeft het een bijzonder verkwikkende uitwerking. Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, haalt een voethealing je letterlijk uit je hoofd. Een voethealing brengt je met andere woorden weer met beide benen op de grond en zorgt voor een bijzondere geestelijke balans. Daarnaast zorgt de handmassage ervoor dat je alles weer beter kan aanpakken, zowel geestelijk als lichamelijk.

Zittend in een ontspannen stoel worden uw voeten en handen eerst verwend door een verschoning in een voet en hand bad. Daarna ontvangt u deze Behandeling, waarbij alle reflexzones stuk voor stuk in de juiste volgorde bewerkt worden.

PRIJS voor 10 tot 30 minuten / 10 tot 30 euro